Naujienos, pranešimai spaudai

Naujasis Suslavičiaus kečupas – dar ryškesnis!
2017 09 25
suslaviciaus kecupai paskanina viska

Naujasis „Suslavičiaus“ kečupas paskanina viską. Nuo šiol jame – dar daugiau pomidorų, todėl jo skonis ryškesnis nei bet kada. 


Kaip „Suslavičiaus“ kečupo skonis tapo ryškesnis? Visų pirma, ryškesnė tapo jo sudėtis, kuri buvo išgryninta iki maksimumo. Tai reiškia, kad jame nėra nei krakmolo, nei konservantų, nei jokių kitų pašalinių ingredientų. Sudėtyje buvo palikta tik tai, be ko tikro kečupo nepagamintų niekas. O mažiau ingredientų reiškia daugiau pomidorų - naujajame “Suslavičiaus” kečupe net 62% pomidorų tyrės. Taigi, „Suslavičiaus“ kečupo skonis tapo ne tik ryškesnis, bet ir grynesnis.


Kalbant apie skonį, paryškėjo ne tik visų pamėgtas klasikinis „Suslavičiaus“ kečupas. Kartu atsinaujino tiek šašlykų bei kepsnių mėgėjų vertinamas šašlykų kečupas, tiek ir švelnus, aštrus, pikantiškas ir česnakinis skoniai. 


Naujasis “Suslavičiaus” kečupo buteliukas - gražesnis, blizgesnis ir kur kas ergonomiškesnis. Jį patogiai pastatysite tiek ant dugno, tiek ant kamštelio. Be to, šis buteliukas - kur kas draugiškesnis aplinkai, nes net 25% buteliuko pagaminta iš perdirbto plastiko. Tad ryškesnis skonis nuo šiol slypi dar ryškesnėje pakuotėje.


Naujasis „Suslavičiaus“ kečupas. Ryškesnis skonis, ryškesnė nuotaika. 

Eiti prie įrankių juostos