ĮPRASTAS
DANGTELIS
SUNKU ATIDARYTI?
3 būdai, kurie turėtų padėti stiklainį atidaryti lengviau:
Užkiškite peilį po dangtelio kraštu ir įleiskite į stiklainį šiek tiek oro.
Prieš bandydami atidaryti stiklainį tvirtu rankos judesiu stuktelėkite per jo dugną.
Kelias sekundes palaikykite stiklainį po karšto vandens srove. Sušilęs dangtelis taps paslankesnis.
žiūrėti video
NAUJAS, YPAČ
LENGVAI ATSUKAMAS
DANGTELIS
Lengva atidaryti, lengva paragauti!
Lietuvių mėgstamus ir vertinamus pomidorų padažus nuo šiol atidaryti bus dar lengviau. Puikios sudėties tradicinio skonio padažai „Klasikinis“, „Aštrus“, „Švelnus“, „Kepsnių“, „Trintų pomidorų“, „Daržovių“, „Su česnakų gabaliukais“, „Be krakmolo“ su naujaisiais dangteliais – jau prekybos centruose.
žiūrėti video